Hívás most!

GY.I.K.

Hol tudom megkóstolni a süteményeket?

A cukrászműhelyünk bemutatótermében van erre lehetőség az esküvői érdeklődők számára, mivel nincsen cukrászdánk.Ezekre a kóstolókra megvendégeljük az érdeklődőket.A találkozóra időpontot szükséges egyeztetni.


Hogyan tudok rendelni?

A rendelések leadhatók e-mail-en, telefonon, vagy ha a kívánságlistára kattintasz és elküldöd,akkor arra reagálva is felvesszük veled a kapcsolatot.


Mennyi idővel az esküvő előtt kell leadni a rendelést?

Célszerű mihamarabb,de kb. fél évvel-3 hónappal az esküvő előtt felvenni velünk a kapcsolatot.Ilyenkor a személyes találkozót szoktunk ajánlani,amikor átbeszéljük a részleteket és ajánlatot adunk. Az ajánlat utáni megrendelésen 2 héttel az esküvő előtt lehet még változtatni,így a korai találkozót az időpont lefixálása miatt javasoljuk.Vannak olyan alapanyagok, kiegészítők(tortadíszek), amik külföldről érkeznek,ezért azokat az esküvő előtt 1 hónappal legkésőbb jelezni érdemes,mert ha nincsen készleten,akkor a beérkezésére heteket kell várni és csak így tudjuk biztosítani és teljesíteni a kéréseket.


Van-e mód a termékek kiszállítására?

Vállaljuk a termékek kiszállítását az ország egész területére, ami hűtős autóval történik. Budapesti esküvő esetén, ha a rendelés értéke nem éri el a 40.000.-, akkor 2000.- a szállítás költsége. Vidéki szállítás esetén 100.-/km és erre jön még az autópályadíj fele.Ha a hűtés nem megoldott a helyszín részéről,abban az esetben is szállítunk csak az esti órákban, a tortavágás előtt 30 perccel érkezünk,így a tálalásig mi biztosítjuk a torta hűtését.Mivel a tortáink többsége tejszínes alappal rendelkezi,ezért a hűtési lehetőséget pontosítani kell a helyszínnel, cateringgel. Az esti szállítás plusz költséggel jár.


Milyen fizetési módok vannak?

Az esküvői megrendelések esetében a szerződés, megrendelő aláírásakor 50%-ot kérünk foglalóként, a maradék 50%-ot legkésőbb az esküvő előtt 2 héttel szükséges rendezni.Lehet utalással vagy készpénzzel is fizetni.